Anthurium

Green Trick

Helleborus

Fiore the new
definition of flower!

Fiore (Italiaans voor bloem) wil een stap verder gaan in perfectie. Snij-anthuriums met de betrouwbaarheid waar u als klant op rekent. Onze Anthuriums worden met de liefde en zorg geteeld, dat is waar een exclusief product als de Anthurium recht op heeft.

Als inspirerende partner wil Fiore u continu prikkelen en verrassen. Daar hebben we ook de expertise en de schaalgrootte voor. In onze moderne kwekerijen in Berkel en Rodenrijs en Honselersdijk telen we cultivars in 16 verschillende kleuren. Als klant kunt u bij Fiore al jaren terecht voor de betere snij-Anthuriums. Wij kweken en verpakken onze snij-Anthuriums nog altijd met veel toewijding en passie en dat blijven we ook doen. Maar vanaf volgende week (week 31), zal bij Fiore… Anthurium ook de Green Trick’ (Dianthus barbatus) verkrijgbaar zijn. Met zijn kenmerkende bloeiwijze en frisse groene kleur is Green Trick een opvallende verschijning. Hij is uitstekend te combineren met andere bloemen en door zijn hippe, moderne uiterlijk is deze sterke bloem breed toepasbaar en geeft.

Inspiratie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi uliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in